Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Το 1935 ο Μιλτιάδης Πολύζος με τον αδελφό του Νίκο Πολύζο δημιούργησαν το πρώτο κατάστημα με εμπόριο ποδηλάτων και μοτοποδηλάτων στην οδό Δημητριάδος 18 στο Βόλο. Με την πάροδο του χρόνου ασχολήθηκαν με εισαγωγές ποδηλάτων, μοτοποδηλάτων, μοτοσυκλετών και ανταλλακτικών μέχρι το 1958 οπότε ο καθένας δημιούργησε την δικιά του επιχείρηση.

Ο Μιλτιάδης Πολύζος εγκαταστάθηκε στην οδό Δημητριάδος 87- Χατζηαργύρη όπου υπάρχει ακόμα το ένα κατάστημα της επιχείρησης. Το 1965 ο Μιλτιάδης Πολύζος απεβίωσε και την επιχείρηση ανέλαβαν τα ανήλικα τότε παιδιά του Γιώργος και Ανδρέας Πολύζος οι οποίοι μετονόμασαν την εταιρεία σε ΥΙΟΙ Μ. Πολύζου. Η εταιρία από τότε είχε ανοδική πορεία με αποτέλεσμα το 1987 να δημιουργηθεί το νέο 5 όροφο κατάστημα στην οδό Δημητριάδος 77- Κοραή ενώ παράλληλα διατηρεί και το παλιό κατάστημα στην οδό Δημητριάδος 87- Χατζηαργύρη.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 90 ξεκίνησε η σύναψη εμπορικών συνεργασιών αποκλειστικής διάθεσης για το νομό Μαγνησίας και της βόρειες Σποράδες διάφορων εταιριών μοτοσυκλέτας  (HONDA, YAMAHA,KAWASAKI, KYMCO, PIAGGIO κ.α.) καθώς και ποδηλάτου (IDEAL, SCOTT, BIANCHI, BALLISTIC, CLERMON κ.α.).

Η διάδοχη κατάσταση δεν άργησε να ενσωματωθεί στην εταιρεία , ως αποτέλεσμα τη διοίκηση της εταιρείας από το 2010 την έχουν  αναλάβει τα παιδία του Γεώργιου και Ανδρέα Πολύζου.

Με σταθερά βήματα ενάντια στην κρίση το 2017 αρχίζει η επέκταση στη νησιώτικη χώρα με το άνοιγμα καταστήματος στη Σκιάθο. Η νέα εταιρεία ΥΙΟΙ Μ ΠΟΛΥΖΟΥ Ι.Κ.Ε. έχει τη συναφή δραστηριότητα με τη μητρική (εμπορία ποδηλάτων, μοτοσυκλετών και συναφή ανταλλακτικών, επισκευή αυτών  αλλά και ενοικιάσεων ηλεκτρικών και συμβατικών ποδηλάτων).

Με συνέπεια και την εμπειρία τόσων ετών η εταιρεία μας προσπαθεί  να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και στην ενοικίαση ποδηλάτου προσφέροντας ποδήλατα κορυφαίων προδιαγραφών, ώστε να εξερευνήσετε με τον καλύτερο τρόπο το νησί της Σκιάθου!

Πληροφορίες

Επισκεφθείτε μας

Περιφερειακή οδός Σκιάθου, Ακρόπολη

37001, Σκιάθος

Καλέστε μας

Τηλ. Επικοινωνίας: 24270 24384