Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Το 1935 ο Μιλτιάδης Πολύζος με τον αδελφό του Νίκο Πολύζο δημιούργησαν το πρώτο κατάστημα με εμπόριο ποδηλάτων και μοτοποδηλάτων στην οδό Δημητριάδος 18 στο Βόλο. Με την πάροδο του χρόνου ασχολήθηκαν με εισαγωγές ποδηλάτων, μοτοποδηλάτων, μοτοσυκλετών και ανταλλακτικών μέχρι το 1958 οπότε ο καθένας δημιούργησε την δικιά του επιχείρηση.

Ο Μιλτιάδης Πολύζος εγκαταστάθηκε στην οδό Δημητριάδος 87- Χατζηαργύρη όπου υπάρχει ακόμα το ένα κατάστημα της επιχείρησης. Το 1965 ο Μιλτιάδης Πολύζος απεβίωσε και την επιχείρηση ανέλαβαν τα ανήλικα τότε παιδιά του Γιώργος και Ανδρέας Πολύζος οι οποίοι μετονόμασαν την εταιρεία σε ΥΙΟΙ Μ. Πολύζου. Η εταιρία από τότε είχε ανοδική πορεία με αποτέλεσμα το 1987 να δημιουργηθεί το νέο 5 όροφο κατάστημα στην οδό Δημητριάδος 77- Κοραή ενώ παράλληλα διατηρεί και το παλιό κατάστημα στην οδό Δημητριάδος 87- Χατζηαργύρη.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 90 ξεκίνησε η σύναψη εμπορικών συνεργασιών αποκλειστικής διάθεσης για το νομό Μαγνησίας και της βόρειες Σποράδες διάφορων εμπορικών σημάτων (HONDA MOTO, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, KYMCO, PEUGEOT, PIAGGIO GROUP, IDEAL BIKES, CYCLO GROUP κ.α.).

Η διάδοχη κατάσταση δεν άργησε να ενσωματωθεί στην εταιρεία , ως αποτέλεσμα τη διοίκηση της εταιρείας από το 2010 την έχουν  αναλάβει τα παιδία του Γεώργιου και Ανδρέα Πολύζου.

Με σταθερά βήματα ενάντια στην κρίση το 2017 αρχίζει η επέκταση στη νησιώτικη χώρα με το άνοιγμα καταστήματος στη Σκιάθο. Η νέα εταιρεία ΥΙΟΙ Μ ΠΟΛΥΖΟΥ Ι.Κ.Ε. έχει τη συναφή δραστηριότητα με τη μητρική (εμπορία ποδηλάτων, μοτοσυκλετών και συναφή ανταλλακτικών, επισκευή αυτών  αλλά και ενοικιάσεων ηλεκτρικών ποδηλάτων και ποδηλάτων, καθώς επίσης και διοργάνωση εκδρομών στο βουνό και στη θάλασσα).

Με συνέπεια τόσων ετών η εταιρεία προσπαθεί να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες για τον καταναλωτή και ενίσχυση της εικόνας  του νησιού στο εξωτερικό.

Πληροφορίες

Επισκεφθείτε μας

Περιφερειακή οδός Σκιάθου, Ακρόπολη

37001, Σκιάθος

Καλέστε μας

Τηλ. Επικοινωνίας: 24270 24384